Lördag 17 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fredrik Rexin tvekar om framtiden i Broberg: "Inget är bestämt"

/

Han har precis avslutat sin första säsong som elitserietränare.
Nu funderar Fredrik Rexin kring sin framtid i Broberg.
– Det är faktiskt inget som är bestämt, varken ja eller nej, säger 28-åringen.

Annons

Det var i våras som Fredrik Rexin tog över tränarjobbet efter den då blivande förbundskaptenen Svenne Olsson. På tisdagskvällen var säsongen plötsligt över sedan Broberg slutade på nionde plats i elitserien och missade därmed slutspelet.

Men det är i dagsläget oklart om det blir en fortsättning även den kommande säsongen.

– Jag jobbar i Stockholm och har inte varit hemma en vardagkväll sedan i augusti. Om det ska bli något mer måste jag hitta ett annat jobb vid sidan av, säger Rexin som dessutom också pendlar från bostaden i Hudiksvall till och från träningar och matcher.

Hans nuvarande kontrakt går också ut inom kort.

– Vi skrev bara ett år. Broberg gav mig chansen för att jag skulle skaffa mig mer rutin och på så sätt vore det dumt att hoppa av. Men samtidigt kan jag inte fortsätta så här ett år till.

Han vill inte säga vilket håll det lutar just nu.

– Det är faktiskt inget som är bestämt, varken ja eller nej. Jag har pratat med styrelsen i några veckor och vi ska även prata mer framöver. Det finns inte så mycket mer att säga för tillfället. Det är en del som måste lösas.

Fredrik Rexin kan se tillbaka på en säsong som varit upp och ner. Men han menar ändå att det finns flera positiva bitar att ta med inför framtiden.

– Jag har lärt mig oerhört mycket, Det var åtta år sedan jag var i elitserien. Sen finns det saker som jag kunde ha gjort annorlunda, men det får man göra till nästa säsong, eventuellt...

LÄS MER: 15-åring gjorde debut i elitserien för Broberg: "Det gick sjukt snabbt"

LÄS MER: Definitivt klart: Broberg missar slutspel: "Vi har inte spelat tillräckligt bra"

Mer läsning