Fredag 19 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hammarby värvar backtalang och finsk landslagsman

Finske landslagsmittfältaren Rolf Larsson och försvarstalangen Joakim Johansson är klar för Hammarby. Det skriver klubben i ett pressmeddelande. – Jag är väldigt nöjd, säger assisterande tränaren och sportsligt ansvarige Misja Pasjkin.

Annons

När IFK Vänersborg och Joakim "Kimmen" Johansson inte kom överens om ett nytt kontrakt tidigare i våras var det starten på en av silly seasons följetonger. Nu har den fått sitt slut.

Den 20-årige försvararen, som sköt hem P21-guldet till Sverige med ett hattrick i vintras, har skrivit tvåårskontrakt med Hammarby.

LÄS ÄVEN: Petad, utlånad och ratad - Hammarby kan bli Johanssons revansch

Bajen har även gjort klart med finske landslagsmannen Rolf Larsson från IFK Helsingfors. Han har tidigare spelat i Sirius och Broberg i elitserien. Kontraktet sträcker sig över nästa säsong.

Rolf Larsson (arkivbild).

– Vi har fått in en bra och tuff försvarare i "Kimmen" som även har ett mycket bra skott. Rolf är en teknisk fartspelare som gillar att gå på genombrott. Han kommer att passa bra in i vårt lag, säger Misja Pasjkin, som nyligen presenterades som assisterande tränare och sportsligt ansvarig i Hammarby efter att ha tvingats ge upp aktiva karriären, i ett pressmeddelande.

Hammarby har också förlängt kontraktet med U21-landslagsmannen Kasper Milerud. Mittfältstalangen har gjort klart för två nya år i klubben.

– Kasper vet vi är en oslipad diamant som jobbar stenhårt med att ta ytterligare steg i sin utveckling. Vi bygger vidare inför framtiden och truppen är inte spikad än, säger Misja Pasjkin.

Mer läsning