Måndag 19 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hedberg om turbulensen i Hammarby: "Jag står inte bakom att Magnus får gå"

/

På måndagen fick Magnus Brodén sparken som tränare för Hammarby Bandy.
Och nu är det locket på från både Magnus Brodén och flera av spelarna – men målvakten Patrik Hedberg uttrycker sin förvåning.
– För mig känns det bara tungt. Nu ska det ju in nån ny som ska få oss att leverera, säger han.

Annons

Guldtränaren Magnus Brodén återvände till Hammarby Bandy mitt under förra säsongen när Göran Rosendahl valde att kliva av sitt uppdrag efter en kort tid.

LÄS MER: Holgersson tänkbart namn för Hammarby

Nu står Hammarby utan tränare på nytt efter att Hammarbys styrelse på måndagen valt att ge Magnus Brodéns sparken.

Bandypuls har försökt nå Magnus Brodén för en kommentar, men han skriver i ett sms att "Jag kommer inte att kommentera det som hänt".

Inte heller lagkaptenen Robert Rimgård vill uttala sig, men bekräftar däremot att han inte längre är lagkapten i Hammarby. Så här skriver han i ett sms till Bandypuls: "Jag är inte lagkapten och har inga kommentarer. Ni får prata med Jens Göthberg" (ordförande i Hammarby Bandy AB).

LÄS MER: "Förstår att han är besviken på oss"

Enligt uppgifter till Bandypuls är det ett antal spelare som varit drivande för att få klubben att byta huvudtränare. Bland dem finns inte målvakten Patrik Hedberg.

– Det var en stor överraskning när beskedet kom, jag står inte bakom att Magnus får gå. Jag är jättenöjd med Magnus. Men det är inte jag som bestämmer, säger han

Är du besviken?

– Det jag tycker är att det är fel, men det är jag. Men jag bestämmer inte i slutändan. Nu är det bara att köra på. Vi ska träna i kväll och vi får väl se till att hjälpas åt för få det att fungera.

Hur känns det att det blir ännu mer turbulens i Hammarby?

– Det har varit lite olyckligt med saker som hänt i klubben. För mig känns det bara tungt. Nu ska det ju in nån ny som ska få oss att leverera. Men vem har jag ingen aning om. Vi knyter väl näven som vanligt och får se till att göra nåt bra av det.

Du har väl inte glömt att ladda ner Bandypuls app? Gör det här!

Mer läsning