Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lars Fall om Villas brutna svit: "Hedersamma förluster vill man bara spy åt direkt"

Topplaget Villa Lidköping kom till Zinken med sju raka segrar i bagaget.
Det såg ut som en ny var på väg mot Hammarby.
– Jag trodde vi hade det vid 4–3, säger Lars Fall, vass i matchen men besviken värre efter den snöpliga förlusten i slutminuten.

Annons

– Så är det ju med sånt här, direkt efteråt vill man kanske bara spy åt en hedersam förlust. Men med liter mer distans finns ju en hel del bra saker att ta med från den här matchen, säger den 31-årige högerhalven.

Och det gäller inte minst den fine passningsläggaren och lyrspecialisten själv.

– Det var lite tungt i början av serien, jag led lite av den där axelskadan. Men på slutet har det blivit bättre, med mer fart i skridskoåkningen, säger Lars Fall, som stod för mycket av det bästa under Villas starka första halvlek på Zinken.

Då särskilt den där perfekta långa lyran som satte unge Ludvig Johansson i friläget att kvittera till 1–1 i den 19:e minuten.

Villa var flera gånger nära att få än mer effekt på sitt lyckade långa djupledsspel före paus.

– Det är allt en del oflyt att vi inte får in fler mål. Särskilt när bollen studsar iväg för Danne Andersson i friläge, säger Lars Fall.

Med bara minuter kvar av den lödiga bandykampen på Zinken lutade det mesta också åt att Villa skulle hålla undan till seger, det hade heller inte varit oförtjänt.

Men Hammarby skulle alltså få sista ordet.

– Det känns tufft. Men de pumpar på starkt mot slutet, som alltid här på Zinken. Nu har de lite flyt också, känns som det är några slumpmål som avgör till sist.

Lars Fall och Villa jagar vidare för en bra position inför ett slutspel så småningom, efter fjolårets bronsmatch är det såklart en SM-final som är det givna målet.

– Det viktigaste blir att komma åt den där extra hemmamatchen, vi är grymt starka inför vår härliga hemmapublik, säger Lars Fall.

Mer läsning