Måndag 24 september
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Magnus Muhrén klar för en fortsättning i Villa: "Trivs fantastiskt bra"

/

Magnus Muhrén stannar i Villa ytterligare två säsonger.
Det bekräftar klubben i ett pressmeddelande.
– Jag trivs fantastiskt bra med ledare, spelare och hela föreningen, säger han.

Annons

På tisdagen blev det klart att Magnus Muhrén förlänger med Villa Lidköping. SAIK-legendaren, som värvades till Villa inför den gångna säsongen, har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

– Det här har varit mitt alternativ under en längre tid. Jag trivs fantastiskt bra med ledare, spelare och hela föreningen. Det projekt vi påbörjat, som inom de närmaste åren förhoppningsvis ska leda till föreningen första SM-guld, vill jag vara med att arbeta vidare på, säger Magnus Muhrén i ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Meriterade Magnus Muhrén spelar igen

Tanken är nu att den femfaldige svenska mästaren och trefaldige VM-guldvinnaren helt återgår till sin "players manager"-roll och att skridskorna åker upp på hyllan igen.

– Förhoppningsvis ska det inte bli något mer spel från min sida, säger Magnus Muhrén i pressmeddelandet.

Villa Lidköpings klubbchef Jonas "Sparris" Johansson är nöjd över att ha knutit till sig en av svensk bandys största i ytterligare ett par år.

– Med sin erfarenhet och energi tillför Magnus oerhört mycket. Han kompletterar också Johan Sixtensson på ett väldigt bra sätt, säger han.

Magnus Muhrén kommer även fortsättningsvis att bo kvar med familjen i Sandviken och pendla till Lidköping vid träningar och matcher.

LÄS ÄVEN: Muhrén visade tvivlarna i stark comeback: "Ligger i mitt dna"

Mer läsning