Torsdag 15 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mickelsson: "Inställd på Vetlanda"

/
  • Christian Mickelsson spelade med Bandypulslandslaget under landskampshelgen i december.

För en månad sedan var Vetlandas Christian Mickelsson kryptisk om sin framtid.
Nu tyder allt på att han fullföljer tvåårskontraktet med Smålandsklubben – såvida inte "ryssen" kommer.
– Jag är inställd på Vetlanda, säger han.

Annons

Trots att Christian Mickelsson, som är fostrad i Edsbyn, skrev tvåårskontrakt med Vetlanda i fjol har han omgärdats av rykten under silly season.

I en intervju med Bandypuls för en månad sedan pratade anfallaren om att en fortsättning i Vetlanda var mest sannolikt, men han var allt annat än definitiv i sina besked.

Nu är 30-åringen, som gjorde 22 mål i elitserien, desto mer inställd på att stanna i Småland. En annan klubb i Sverige verkar uteslutet – däremot håller han fortfarande en "ryssdörr" öppen.

– Om det är helt klart, det vet man väl aldrig. Man vet aldrig om det kommer någon ryss och köper loss en, men jag är inställd på Vetlanda, säger han.

Tidigare i våras bekräftade Christian Mickelsson att bland annat Bollnäs hört sig för om hans tjänster, men att kontakten runnit ut i sanden. Trots att Bollnäs ser ut att gå miste om den önskade anfallsförstärkningen har Christian Mickelsson inte hört något från klubben på senare tid.

– Nej, det har jag egentligen inte. Det är mer att jag har pratat med Anders (Spinnars) och Hellmyrs (Per). Det har inte varit några större, konkreta grejer.

Mer läsning