Fredag 16 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nilsson testar inför Hammarbymatchen

/

Feber i två dagar, men mot Hammarby kan Patrik Nilsson göra comeback.
– Jag känner mig bättre nu och kommer testa på torsdagsträningen, säger han.

Annons

Patrik Nilsson missade mötet med Broberg på grund av sjukdom, men Hammarby på Zinkensdamm är en match han inte vill missa.

– Det är alltid kul att spela heta toppmatcher, men för mig blir det såklart extra speciellt i och med att det blir första gången jag återvänder till Zinken igen, säger Nilsson, som spelade totalt fyra säsonger i Hammarby mellan 2009 och 2014.

Patrik Nilsson drog på sig sin febersjukdom under helgens landslagsläger i Småland, när en epidemi drog fram och svepte med sig stora delar av landslagstruppen.

– Det kommer säkert kännas segt på träningen, men får jag inget bakslag ska jag nog kunna spela mot Hammarby, säger han.

Dennis Henriksen kände sig hängig efter Brobergsmatchen, och är enligt SAIK-tränaren Stefan Söderholm också ett litet frågetecken.

Annars är det mesta uppåt i SAIK just nu efter uppvisningen mot Broberg, som Patrik Nilsson dock inte kunde följa.

– Skönt att laget spelade bra efter resan, och det känns verkligen som vi kommit ur formsvackan som har haft. Men det blir ofta så under säsong, att man får dippar, och det viktiga är att man får tid på sig att rätta till det, säger Patrik Nilsson, som hittills gjort 50 mål den här säsongen och toppar elitseriens skytteliga före klubbkompisen Erik Pettersson på 48 gjorda mål.

Mer läsning