Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så många matcher sänder Bandypuls i år

Storsatsningen på direktsända matcher fortsätter!
Fram till nyår kommer Bandypuls.se att sända 40 matcher på sajten.
– Jag är både glad och stolt, säger MittMedias övergripande sportchef Mattias Wallström.

Annons

Bandypuls, som ägs av MittMedia, fortsätter storsatsningen på direktsänd bandy. Redan i fjol sändes tolv elitseriematcher, sju slutspelsmatcher och flera landskamper och ungdomsfinaler.

Till kommande säsong är Bandypuls tv-satsning större än någonsin. Bara innan nyår kommer vi att sända 40 matcher. Exakt vilka matcher som sänds släpps inom kort.

– Jag är både glad och stolt att tack vare det fina samarbetet med svensk bandy så kan vi utöka vår bandysatsning. Vi vet att alla bandyälskare suktar efter fler direktsända matcher och därför känns det fantastiskt att kunna presentera 40 direktsända matcher fram till nyår och ytterligare ett antal matcher efter nyår och under slutspelet, säger Mattias Wallström.

– Utöver direktsändningarna så kommer vi utöka vår bandysatsning på Bandypuls, genom att varje elitserielag får en egen undersida och vi kommer presentera flera intressanta nyheter inom kort, fortsätter MittMedias övergripande sportchef.

Svensk Elitbandys ligachef Per Selin:

– Bandyn följer trenden genom att vi kommer att synas ännu mer på webben. Bandypuls inledde sin satsning i fjol och utökar sin bevakning den här säsongen. SVT fortsätter sina bandysändningar och nytt för den här vintern är att både dam- och herrfinalen kommer att sändas i huvudkanal. Genom dessa avtal når vi den breda sportpubliken i SVT och därutöver får den starka bandypubliken möjligheten att följa mängder av matcher genom Bandypuls, säger han.

När bandy sänds i SVT visas den i samband med Vinterstudion.

– Bandyn har en fast förankring hos den svenska sportpubliken och vi är glada åt att också i vinter ha den nationella bandysäsongens höjdpunkter som en del i vårt starka vinterutbud, säger Jacob Hård, projektledare hos SVT Sport.

Mer läsning