Lördag 17 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SM-finalen kan vara Falls sista match i Villa: "Det har varit mycket snack"

/

Han gör sin tredje säsong som högerhalv i Villa.
På lördag kan Lars Fall kröna tiden i Lidköping med ett SM-guld.
Det kan vara det sista han gör i Villa-tröjan.
– Det där tar vi efter SM-finalen, säger 31-åringen.

Annons

Inför säsongen 2012/2013 värvades Ljusdalssonen Lars Fall från Sirius till Villa Lidköping. Där gör han nu sin tredje säsong som given ytterhalv på högerkanten.

Men vad händer sedan? Att Uppsala blev Lars Falls hem och bas under tiden i Sirius är ingen hemlighet. Det är inte heller det nyliga husköpet i Uppsala.

Under hela säsongen har det spekulerats i att 31-åringen, som fyller 32 i slutet av månaden, lämnar Villa efter att kontraktet gått ut den 31 mars. Men inför lördagens SM-final på Tele2 Arena vill Lars Fall inte uttala sig i frågan.

– Det har varit mycket snack om det där. Visst, vi känner oss hemma i Uppsala, men just nu har jag bara fokus på finalen, säger han till NLT.se.

Efter semifinal 3 i Lidköping – som sågs av drygt 5 000 åskådare – stannade Lars Fall kvar länge på isen efter slutsignalen, enligt Nya Lidköpings Tidningen. Att det skulle ha varit ett farväl till fansen dementerar ytterhalven.

– Det är bara så fantastiskt att spela just de matcherna. Ibland har man svårt att njuta under själva matchen.

Efter 3–1 i matcher i semifinalserien mot Bollnäs ska Villa nu spela SM-final mot Västerås SK. Om det blir Lars Falls sista match i Villa återstår att se. Klart är att han ska göra allt för att bärga klubbens första SM-guld i historien.

– Känslan är helt fantastisk. Det ska bli otroligt roligt. Det är SM-finalen som har varit målet i hela min bandykarriär, säger han till NLT.se.

Mer läsning