Måndag 24 september
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snöovädret stör Hammarby på väg till Bollnäs – senarelagd matchstart på Sävstaås

Hammarby har hamnat i snöstormen på väg till Hälsingland och Bollnäs.
Det innebär att kvällens match på Sävstaås senareläggs till tidigast klockan 19.30.

Annons

Efter lunchtid i dag började Hammarby sin resa mot Bollnäs för kvällens match på Sävstaås. Jocke Forslund, tränare i Bollnäs, och Misja Pasjkin, assisterande tränare i Hammarby, kände då ingen oro för att matchen skulle behöva skjutas upp på grund av snöovädret.

Nu meddelar dock Bollnäs via sin hemsida att matchen skjuts upp till klockan 19.30. Hammarby ska ha haft problem att ta sig ut från Stockholm på grund av snöovädret.

Till Bandypuls säger klubbchefen Robert Lindgren att Hammarby förväntas vara framme i tillräckligt god tid för att vara matchklart till klockan 19.30.

Följ liverapporteringen från Bollnäs–Hammarby här

Det spelas även en till utomhusmatch i kväll. Kalix och Sandviken möts på Kalix IP, men där säger prognosen sex minusgrader och ingen nederbörd. Bandypuls liverapporterar med start klockan 18.50.

Kvällens tredje match spelas inomhus mellan Gripen Trollhättan och Sirius. Den matchen kan ni följa här från klockan 18.50.

Så här såg det ut när Bollnäs och Hammarby möttes i SM-finalen på Studenternas 2010. Riktigt så här illa är väderläget inte i kväll, dock.

Mer läsning