Tisdag 16 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnhalvens ursäkt till VSK-supportrarna

VSK Bandy förlorade SM-semifinal två mot Sandviken med 4-12.
Då säger Simon Folkesson så här efter matchen:
– Vi agerar pinsamt.

Annons

En matchbild väldigt lik den i ABB Arena i torsdags när VSK Bandy vann med drömsiffrorna 11-3.

Med den gigantiska skillnaden att det i Göransson Arena var Sandviken som vann med åtta måls marginal - efter att det rann i väg rejält i den andra halvleken.

– Det är lite allting som inte fungerar. Vi saknar energi, hur nu det är möjligt... Vi kliver inte dit. Och i och med det studsar det med Sandviken i stället för med oss. Jag känner inte alls igen oss i dag. Det är tråkigt att det här händer i en semifinal, säger Folkesson.

Blev ni överraskade av hur SAIK spelade – eller vad hände?

– Vi vet ju hur de spelar. Men de gör lite slumpartade mål. Det studsar med dem och de får med sig grejer. Det är ju för att de är lite mer heta än vad vi är. Vi vet ju exakt hur de spelar och det är inte okej att det blir 12-4. Vi får be om ursäkt till de (ett 50-tal supportrar som förde liv på läkataren) som åkte hit och kollade.

Folkesson skämdes stundtals över Grönvitts insats på isen.

– På något sätt är det en hel del tillfälligheter som avgör den här matchen och gör att det rinner i väg, men jag tycker att vi agerar pinsamt. Så här får vi inte agera, speciellt inte mot Saik. Det är de alldeles för bra för.

SM-semifinal tre spelas på onsdag i ABB Arena.

Det står 1-1 i matcher.

VSK-maskinen har skakat till för första gången på länge.

Hur ska ni vända det här?

– De gjorde en sån match nu som vi gjorde senast. Vi vet vad vi kan. Det är 1-1 i matcher och vi ska komma igen direkt på onsdag.

Mer läsning