Måndag 19 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tippar SM-guldet till Bollnäs: "Vi har otroligt hög kapacitet"

Bollnäs tränare Jocke Forslund var offensiv på bandyns upptaktsträff – och tippade på en SM-final mellan Villa Lidköping och Bollnäs.
– Det gör han rätt i att säga, vi vet att vi har en otroligt hög högsta kapacitet i laget, säger målvakten Niklas Prytz.

Annons

Åtta av elitserietränarna tippade Västerås som SM-guldvinnare, oftast med Sandviken som motståndare.

Bollnäs tränare Jocke Forslund gick mot strömmen och tippade Bollnäs som slutsegrare den här säsongen. Och lagets målvakt Niklas Prytz håller med om att Bollnäs bör ha höga förväntningar på sig.

– Vi har fått in två klasspelare. Anders (Spinnars) är en av Sveriges bästa försvarare och (Christian) Mickelsson har överraskat väldigt på mig med sin näsa för mål. VI har fem av landets bästa spelare i laget och ska absolut ha press på oss, säger han.

Bollnäs har spelat sparsamt med matcher under försäsongen och missade exempelvis slutspel i World Cup. Men det är inget som oroar inför premiären mot Tillberga nästa fredag.

LÄS MER: "Just nu är jag bara grinig"

– Det är kanske lite svårt att veta var vi står, men vi har mött bra lag och fört spelet i de matcherna, det är några mål framåt som fattats bara. Men man vinner inga titlar på försäsongen, det är nu framöver vi ska prestera, säger Niklas Prytz.

LÄS MER: Niklas Prytz om bebislyckan

Mer läsning