Tisdag 16 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Unga duon förlänger med Vetlanda

Daniel Johansson och Robin Folkesson förlänger med Vetlanda. Det blev klart under helgen, meddelar klubben på sin hemsida.

Annons

Anfallstalangen Daniel Johansson och numera mittfältaren Robin Folkesson, tidigare ytterhalv, är klara för en fortsättning i Vetlanda. Helgen som gick ritade duon på nya avtal med klubben.

Daniel Johansson, som gjorde sex mål och sju assist i elitserien, har skrivit på för två nya år i moderklubben. Robin Folkessons kontrakt sträcker sig över nästa säsong.

– Känns riktigt roligt att gå in på en tredje säsong i Vetlanda, föreningen har något spännande på gång och jag trivs väldigt bra i VBK, säger den Örebrofostrade 21-åringen, som värvades till Vetlanda inför säsongen 2014/2015, i ett pressmeddelande.

Daniel Johansson, som enligt Vetlandas hemsida redan gjort 110 matcher i elitserien och slutspel för klubben, är glad över sitt nya avtal.

– Nu har jag skrapat ihop tillträckligt mycket elitserierutin för att på allvar ta ett kliv i min utveckling. Mina tankar har hela tiden varit att stanna i hemstaden så det är skönt att allt är klart, säger 20-åringen, som vunnit två SM-guld med Vetlanda i P18 och J20.

Han har även ett VM-guld i P15 och NM-guld i P17 med Sverige på meritlistan.

Mer läsning