Tisdag 16 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vänersborgs glädjebesked inför rivalmötet med Villa: Viklund förlänger

Nybliven lagkapten i IFK Vänersborg. Nu är Emil Viklund också nykontrakterad.
Ytterhalven, som debuterade i landslaget förra helgen, stannar i klubben över säsongen 2018/2019 skriver TTELA.se.

Annons

Emil Viklund.

I kväll reser Vänersborg till Sparbanken Lidköping Arena för att möta rivalen Villa i Vänercupens sista match. Med sig dit kan klubben och supportrarna ta ett viktigt besked: Emil Viklund, en av Vänersborgs nyckelspelare de senaste åren, har förlängt kontraktet med två säsonger. Det innebär att han stannar i klubben fram till våren 2019.

– Jag ser ingen anledning att röra på mig. Jag fortsätter att utvecklas här i Vänersborg och det finns bra förutsättningar med hall och ett spännande lag, säger Emil Viklund till ttela.se .

LÄS ÄVEN: Viklund debuterar i landslaget

Sedan ankomsten från Kalix inför säsongen 2012/2013 har utvecklingskurvan gått stadigt uppåt för Kalixsonen. De senaste två säsongerna har han utsetts till årets spelare av supporterklubben Älgarna. Numera är han också lagkapten sedan Martin Röing lade skridskorna på hyllan i våras.

LÄS ÄVEN: Efter skrällförlusten – Vänersborg långt från full kapacitet

Tommy Hjert, spelaransvarig i Vänersborg, är mer än nöjd över vänsterhalvens nya signatur.

– Från föreningens sida är det oerhört viktigt att vår lagkapten går före och skickar ut signaler om att han tror på det här. Emil är en mycket viktig spelare i IFK och det känns naturligtvis jättebra att han vill fortsätta hos oss, säger han till ttela.se.

Villa Lidköping–Vänersborg spelas klockan 19 på fredagskvällen.

Mer läsning