Måndag 19 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vi kom inte åt Sandviken"

/

1–6 på hemmaplan är talande siffror – och då skippade också Brobergstränaren undanflykterna.
– Vi måste kunna erkänna motståndarna också. Sandviken spelade en fantastisk bandy, säger Svenne Olsson.

Annons

Det dröjde ett tag innan Broberg kom ut från omklädningsrummet. Men det var ändå en ganska samlad stämning efter slutsignalen i den andra raka förlusten i kvartsfinalserien. Tränaren Svenne Olsson tog till orda och var stor i motgångens stund.

– Vi är förstås besvikna och frustrerade. Men i all denna slutspelshets är det viktigt att vi måste kunna erkänna motståndarna också. Sandviken spelade en fantastisk bandy, säger han.

Tre snabba mål i mitten av halvleken var början till slutet för hemmalaget. Inte blev det bättre av att Linus Forslund ökade på gästernas ledning till 4–1. Broberg samlade ihop sig i pausvilan och gjorde också ett tappert försök.

– Vi startade återigen bra och brände två frilägen. Vi hade behövt göra 4-2 och 4–3. Vi gjorde inte det. Och efter 1–5 var det proppen ur. Men återigen. De gjorde otroligt många bra saker. Vi kom inte åt Sandviken.

Hur ser du på nästa match på torsdag?

– Det var därför det tog sådan tid. Vi pratade redan nu om den tredje matchen: Hur vill vi ha det och hur vill vi att den ska se ut.

Men en sak betonar Svenne Olsson. Broberg har inte på något sätt gett upp, trots 0–2 i matcher

– Absolut inte.

Mer läsning