Tisdag 16 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Villas skyttekung skrev på för tre nya år: "Har egentligen aldrig varit någon tvekan"

/

David Karlsson förlänger med Villa Lidköping.
På söndagen blev det klart att tidernas bäste målskytt i svensk bandy kör vidare i tre säsonger till.
– Både ur bandysynpunkt och privat är det skönt att ha framtidsplaner över lite längre sikt. Jag trivs också oerhört bra med laget och hela föreningen, säger 34-åringen till klubbens hemsida.

Annons

David Karlsson utsågs till årets man den här säsongen och gick även upp som den bäste målskytten genom alla tider i svensk bandy.

Men något SM-guld blev det inte för Villa som nu tar ny sats. Och det med en lagkapten som alltså skrivit på ett nytt treårskontrakt.

– Det har egentligen aldrig varit någon tvekan kring det nya kontraktet och vi var överens tidigt. Vi hade full koncentration på slutspelet och har nu skrivit under det nya kontraktet, säger David Karlsson till Villa Lidköpings hemsida.

Däremot så tappar man Mattias Johansson som efter tre säsonger valt att inte förlänga med Villa. Så här säger klubbchefen Jonas Johansson om hans beslut:

"Vi tackar en härlig lagkamrat som på ett förtjänstfullt sätt alltid ställt upp för lagets bästa. Mattias har alltid visat ett gott kamratskap och vi önskar honom lycka till i framtiden".

Bandypuls försöker under dagen att nå Mattias Johansson för en kommentar

Mer läsning