Fredag 19 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

VSK förlänger med guldtränaren Michael Carlsson

Michael Carlsson har gjort stor succé i Västerås SK.
Nu står det klart att han förlänger sitt kontrakt med klubben.
– Det är bara att tacka och ta emot, säger klubbchefen Michael Campese.

Annons

Michael Carlsson har redan vunnit allt som går att vinna med VSK – trots att han bara haft ansvaret som huvudtränare i dryga två säsonger.

Nu står det klart att succétränaren förlänger sitt kontrakt med ytterligare två år. Därmed blir han kvar åtminstone tre säsonger i klubben.

– Det känns fantastiskt bra, för han har ju visat sig vara ruggigt bra. Det är bara att titta på resultaten. Dessutom är han en ur-VSK:are och det är ingen underdrift att säga att han är en av de bästa tränarna som finns i bandyvärlden, säger klubbchefen Michael Campese.

Och fortsätter:

– Jag har ju inte varit orolig, men har velat få det klart. Rent personligt känns det grymt, för jag har känt "Micke" så länge och han ser till alltid till klubbens bästa i första hand.

Vad tänker du kring tajmingen av det här beskedet?

– Det var också en poäng att göra klart med honom nu, för det visar att vi inte jobbar på några kortsiktiga lösningar utan jobbar hela tiden för klubbens bästa och Grönvitts utveckling. Och en del i det är att ha ledare som förstår hur klubben fungerar. Och "Micke" är en kvalificerad tränare med ett hjärta för klubben, vilket inte minst han visat sig när han har engagerat sig i exempelvis ungdomsfrågor.

Carlssons förra kontrakt sträckte sig över kommande säsong.

Mer läsning