Onsdag 20 februari
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är SAIK:s hyllning till avlidne supportern: "Kul att kunna ha med honom på något sätt"

Sandvikens matchtröjor för säsongen 2016/2017 kom lagom till World cup.
På nederdelen av ena armen står det BoBo – som en hyllning till storsupportern Daniel Hagström, som avled i april.
– Svårt att hitta en större SAIK:are, han var alltid här och stöttade oss, säger lagkaptenen Christoffer Edlund.

Annons

Christoffer Edlund visar upp den nya matchtröjan – med hyllningen till Daniel

Till World cup hemma i Göransson Arena kom Sandvikens matchställ för säsongen 2016/2017 – tröjor som spelarna fick dra på sig för första gången på torsdagen, i segermatchen mot Hammarby.

På ena armen, nere där tröjan möter handsken, står det "BoBo" – en hyllning till supportern Daniel "Bobo" Hagström, som avled i april.

– Svårt att hitta en större SAIK:are. Han var alltid här, alltid med oss och stöttade. Han hade ett stort intresse och ett stort hjärta. Det är kul att kunna ha med honom på något sätt, en bra idé från föreningen, säger Sandvikens lagkapten och regerande skytteligavinnare Christoffer Edlund, som dock har andra åsikter om de nya byxorna, som delvis fått ett nytt utseende.

– Det är lite nytt på dom, lite andra färger än det har varit innan. Det är väl på gott och ont, SAIK är ju känt för sin svartvita stil, säger Christoffer Edlund.

Christoffer Edlund jublar i matchen mot Hammarby.

SAIK inledde World cup med 5–2 mot Hammarby på torsdagen – Christoffer Edlund stod för två mål och en assist. På fredagskvällen väntar ryska Baikal Energy.

– Väldigt viktig. Det känns som att... gör vi en bra match i kväll så har vi skaffat oss ett bra läge för helgen, säger Christoffer Edlund.

Hur mycket folk kommer det tror du?

– Jag tyckte det var skapligt igår, för att vara en torsdagkväll. Så man hoppas att det kommer nårgra till i dag då, säger Christoffer Edlund.

LÄS MER: Broberg spelar i retrotröjor