Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandypuls fortsätter satsa på juniorbandyn – sänder två matcher redan i helgen

Bandypuls har sänt fyra juniormatcher den här säsongen.
Nu är det klart att vi sänder minst fyra till från superjuniorelitserien.

Bandypuls satsning på livesända matcher fortsätter. Den här säsongen kommer vi sända över 100 matcher från herrarnas och damernas elitserie, allsvenskan och juniorelitserien – och vi kröner vintern med att sända VM i Irkutsk i månadsskiftet mars-april.

Nu är det också klart att vi kommer att sända minst fyra matcher från superjuniorelitserien (P19) – en sammanslagen serie med de fyra bästa lagen från norra och södra juniorelitserien.

– Superkul att kunna erbjuda det här till våra användare. Matcherna vi sänt tidigare visar att intresset för elitserielagens och de allsvenska lagens juniorer också är stort, säger Christoffer Million, en av redaktörerna på Bandypuls.

Här är de fyra matcherna som just nu är spikade – men håll utkik, för inom kort hoppas vi göra klart med ännu mer livesänd bandy.

8 februari: Villa Lidköping–Edsbyn

9 februari: Villa Lidköping–Ljusdal

16 februari: Edsbyn–Vetlanda

23 februari: Edsbyn–Ljusdal