Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandypuls sänder fredagens ungdomsfinaler – se matcherna här

I helgen avgjordes tre av sex ungdomsfinaler som vi sänder på Bandypuls.
Missade du matcherna? Oroa dig inte – följ länkarna här nedan för att se repriserna.
Sen har du väl inte missat att vi sänder ytterligare tre finaler nu på fredag?

Hela schemat – här är finalerna som sänds på Bandypuls

Lördag 10 mars (klicka på länkarna för att komma till reprisen av matchen):

10.00 Svenska Spel Cup P15: Gävleborg-Småland

13.00 Svenska Spel Cup F15: Nord-Småland

17.00 Kakservice Cup P16: Tillbegra–Villa Lidköping

Fredag 16 mars:

11.00 Pojkar 18: Edsbyn–Vetlanda

15.00 Flickor 17: Sandviken–Skirö

19.00 Pojkar 20: Vetlanda–Vänersborg

*****

Finalerna är bandysäsongens höjdpunkt för de flesta och kommande helger kommer vi att visa alla junior- och ungdomsfinaler direkt på Bandypuls.

Matcherna spelas i Örebro den 10 mars och Uppsala den 16 mars och kommenteras av Bandypuls rutinerade medarbetare Peter Axman.

– Bandypuls tar bevakningen av världens vackraste lagsport till en ny nivå. Det känns väldigt roligt och inspirerande att vara delaktig i en unik satsning på direktsändning av samtliga ungdomsfinaler, säger han.

SE OCKSÅ: Bildextra: Häftigaste ögonblicken från ungdomarnas superhelg förra året

I Behrn Arena i Örebro får han assistans av Göran Boström som bisittare och på Studenternas i Uppsala av Bandypuls krönikör Tobias "Zocke" Johnsson.

– Vi tar det här på största allvar, precis som de unga talangerna själva. Det är bandyns framtid vi sätter i rampljuset här. Lita på att det kommer att skapas minnen för livet i dessa stora matcher, både för spelarna och för alla som tittar på. Det här blir en bandyfest, lovar Peter Axman.

För att se sändningarna behöver du vara Plus-kund på Bandypuls eller någon annan av Mittmedias sajter.

Du som inte redan är kund kan prova vårt erbjudande med första månaden för 1 krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden – och du får då tillgång till allt Plus-material på alla Mittmedias sajter.

Missa inte att vi även sänder elitseriekvalet för herrar och Skutskär–Västerås i damernas semifinal just nu på Bandypuls – allt för dig som är Plus-kund.

>>> Här blir du Plus-kund.