Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandypuls sänder fredagens ungdomsfinaler – se matcherna här

I helgen avgjordes tre av sex ungdomsfinaler som vi sänder på Bandypuls.
Missade du matcherna? Oroa dig inte – följ länkarna här nedan för att se repriserna.
Sen har du väl inte missat att vi sänder ytterligare tre finaler nu på fredag?

Annons

Hela schemat – här är finalerna som sänds på Bandypuls

Lördag 10 mars (klicka på länkarna för att komma till reprisen av matchen):

10.00 Svenska Spel Cup P15: Gävleborg-Småland

13.00 Svenska Spel Cup F15: Nord-Småland

17.00 Kakservice Cup P16: Tillbegra–Villa Lidköping

Fredag 16 mars:

11.00 Pojkar 18: Edsbyn–Vetlanda

15.00 Flickor 17: Sandviken–Skirö

19.00 Pojkar 20: Vetlanda–Vänersborg

*****

Finalerna är bandysäsongens höjdpunkt för de flesta och kommande helger kommer vi att visa alla junior- och ungdomsfinaler direkt på Bandypuls.

Matcherna spelas i Örebro den 10 mars och Uppsala den 16 mars och kommenteras av Bandypuls rutinerade medarbetare Peter Axman.

– Bandypuls tar bevakningen av världens vackraste lagsport till en ny nivå. Det känns väldigt roligt och inspirerande att vara delaktig i en unik satsning på direktsändning av samtliga ungdomsfinaler, säger han.

SE OCKSÅ: Bildextra: Häftigaste ögonblicken från ungdomarnas superhelg förra året

I Behrn Arena i Örebro får han assistans av Göran Boström som bisittare och på Studenternas i Uppsala av Bandypuls krönikör Tobias "Zocke" Johnsson.

– Vi tar det här på största allvar, precis som de unga talangerna själva. Det är bandyns framtid vi sätter i rampljuset här. Lita på att det kommer att skapas minnen för livet i dessa stora matcher, både för spelarna och för alla som tittar på. Det här blir en bandyfest, lovar Peter Axman.

För att se sändningarna behöver du vara Plus-kund på Bandypuls eller någon annan av Mittmedias sajter.

Du som inte redan är kund kan prova vårt erbjudande med första månaden för 1 krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden – och du får då tillgång till allt Plus-material på alla Mittmedias sajter.

Missa inte att vi även sänder elitseriekvalet för herrar och Skutskär–Västerås i damernas semifinal just nu på Bandypuls – allt för dig som är Plus-kund.

>>> Här blir du Plus-kund.