Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandypuls satsning på dambandyn – sänder från elitserien och hela SM-slutspelet: "Vill erbjuda den dramatiken"

Förra säsongen sände Bandypuls från damernas SM-semifinaler – nu expanderas paketet ytterligare.
Den bandyintresserade kommer nu kunna se ännu fler matcher i både grundserien och slutspelet.
– Höjdpunkten blir givetvis att vi sänder hela damernas SM-slutspel exklusivt förutom SM-finalen, säger Bandypuls Christoffer Million.

Redan nästa lördag ska Bandypuls sända mötet mellan fjolårets finallag Skutskär och VSK i elitserien. Det blir startskottet för den nya satsningen.

Ytterligare tre matcher kommer sändas innan nyår. I slutet av säsongen sänds alla matcher från SM-slutspelet utöver finalen.

– Det känns jättekul att vi även kan erbjuda matcher från damernas elitserie i vår stora tv-satsning den här säsongen. Förra säsongen sände vi en del matcher, bland annat två semifinaler, men i år skruvar vi upp antalet tv-sändningar ytterligare, säger Christoffer Million.

– Vi kommer att sända minst tre elitseriematcher under säsongen, däribland mötet mellan fjolårets två finallag Skutskär och VSK innan nyår. När säsongen går in i sitt avgörande skede är det klart att vi vill erbjuda den dramatiken till våra trogna användare.

► Matcherna som sänds 2019:

16 november, 13:00: Skutskärs IF–Västerås SK

7 december, 13:30: AIK–Skutskärs IF

15 december, 15:00: Västerås SK–Villa Lidköping