Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandypuls satsning på dambandyn – sänder från elitserien och hela SM-slutspelet: "Vill erbjuda den dramatiken"

Förra säsongen sände Bandypuls från damernas SM-semifinaler – nu expanderas paketet ytterligare.
Den bandyintresserade kommer nu kunna se ännu fler matcher i både grundserien och slutspelet.
– Höjdpunkten blir givetvis att vi sänder hela damernas SM-slutspel exklusivt förutom SM-finalen, säger Bandypuls Christoffer Million.

Annons

Redan nästa lördag ska Bandypuls sända mötet mellan fjolårets finallag Skutskär och VSK i elitserien. Det blir startskottet för den nya satsningen.

Ytterligare tre matcher kommer sändas innan nyår. I slutet av säsongen sänds alla matcher från SM-slutspelet utöver finalen.

– Det känns jättekul att vi även kan erbjuda matcher från damernas elitserie i vår stora tv-satsning den här säsongen. Förra säsongen sände vi en del matcher, bland annat två semifinaler, men i år skruvar vi upp antalet tv-sändningar ytterligare, säger Christoffer Million.

– Vi kommer att sända minst tre elitseriematcher under säsongen, däribland mötet mellan fjolårets två finallag Skutskär och VSK innan nyår. När säsongen går in i sitt avgörande skede är det klart att vi vill erbjuda den dramatiken till våra trogna användare.

► Matcherna som sänds 2019:

16 november, 13:00: Skutskärs IF–Västerås SK

7 december, 13:30: AIK–Skutskärs IF

15 december, 15:00: Västerås SK–Villa Lidköping