Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bandypuls tv-sänder SAIK–Bollnäs

Gratissändningen av Västerås SK–Bollnäs lockade tusentals tittare. Därför väljer Bandypuls att även sända Sandvikens säsongspremiär på onsdagen. För motståndet står Bollnäs och matchen spelas i Göransson Arena. Sändningen startar klockan 18.55.

Klockan 19 på onsdag kväll spelar Sandviken sin första match för säsongen. För motståndet står Bollnäs, som slog Västerås SK med 3–2 i säsongspremiären i söndagens tv-sända match på Bandypuls. Förutom att det är SAIK:s säsongspremiär är Patrik Nilsson – tvåmålsskytt mot VSK – tillbaka i Göransson Arena, men den här gången som motståndare.

OBS! Innan ni börjar titta vill vi vara tydliga med att sändningen inte är att förväxla med matcherna vi planerar att sända i vinter med hjälp av produktionsbolag. Sändningen blir avskalad och kommer inte att innehålla repriser eller grafik. Matchen kommenteras av Leo Hägglund och Stisse Åberg.

Bandypuls hade även för avsikt att sända tisdagens hälsingederby mellan Edsbyn och Broberg i Svenska Fönster Arena, men hemmaklubben valde att sända matchen i egen regi.