Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bekräftat: Berglund klar för Bollnäs: "Speciell känsla att få spela på Sävstaås igen"

Nu är det klart:
Johan Berglund återvänder till Bollnäs efter tre säsonger i moderklubben Ljusdals BK.
– Det känns otroligt roligt att komma tillbaka, säger 34-åringen.

På torsdagen kunde Bandypuls avslöja att Ljusdals BK:s libero och lagkapten Johan Berglund var klar för en återkomst i Bollnäs, och att värvningen skulle presenteras "inom kort".

På fredagen blev övergången officiell. Försvararen, som gjorde tio säsonger i Bollnäs innan en flytt hem till LBK, har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Det känns otroligt roligt att komma tillbaka till Bollnäs igen. Det kommer att vara en mycket speciell känsla att få spela på Sävstaås igen. Mycket inspirerande, säger Johan Berglund till klubbens hemsida.

LÄS MER: Klubbchefen bekräftar – tunga namn lämnar elitseriejagande LBK

– Jag har spelat i Ljusdal i tre år nu och har varit lagkapten. Det har varit bra år. Lite annorlunda än att spela i Bollnäs, men jag ångrar inte alls flytten dit. Jag har haft en bra utveckling där med mycket ansvar.

LÄS MER: "Bejja" Berglund om nästa säsong: "Det går rykten hit och dit"

Johan Berglund blir Bollnäs första nyförvärv inför nästa säsong, och klubbchefen Robert Lindgren är nöjd över att ha den fysiske karaktärsspelaren tillbaka på Sävstaås.

– Det är en spelare med attityd som nu kommer tillbaka till Bollnäs, säger han.