Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beskedet från Brobergs tränare: "Finns frågetecken kring vissa spelare"

Magnus Fryklund och Jonas Nygren missade Brobergs premiär.
Men inför mötet med Hammarby kan duon vara aktuell för spel igen.
– Nygren börjar återhämta sig, säger tränaren Ola Grönberg.

Både Jonas Nygren och Magnus Fryklund saknades när Gripen besegrades med 3–2 på bortaplan i fredags. När Broberg på onsdagskvällen möter Hammarby på Zinkensdamms IP ser läget försiktigt ljusare ut för bägge spelarna.

– Nygren har också haft halsfluss käkat penicillin. Han börjar återhämta sig är med till matchen i alla fall. Det är lite smågrejor och det finns frågetecken kring vissa spelare, säger Grönberg hemlighetsfull.

LÄS MER: Följ Hammarby–Broberg här med start 18.50

Magnus Fryklund har haft en minst sagt jobbig försäsong och bara spelat två matcher i World cup inför seriestarten. Och Ola Grönberg vill inte ge något klart besked om Brobergs rutinerade försvarare finns med på planen i kvällens match.

– Det tar sin tid. Och som det ser ut nu kan han behöva träna mer och få tillbaka lite kondition först. Vi får se vad som händer, säger han.

Vad blir viktigt mot Hammarby?

– Det är framför allt att vi spelar vårat spel, det blir oerhört viktigt. Och att vi värderar lägena bättre.

Hammarby inledde elitserien med att spela med att spela 2–2 mot Sirius på bortaplan.

– Mot Gripen ägde vi mycket boll, men ibland tog vi förhastade beslut att gå fram för tidigt. Vi fick omställningar emot oss helt i onödan. Och Hammarby har många spelare som är kontringsstarka, säger Grönberg.

LÄS MER: Öhrlund tar klivet ner på Brobergs mittfält: "Stefan har mer fart än vad jag har"

LÄS MER: Wasberg slår tillbaka efter sågningen av Broberg: "Borde rannsaka sig själva"