Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Beskedet – Teemu Määttä stannar i Sirius: "Vi kommer att vara bättre"

Här kommer ett glatt besked till Sirius supportrar:
Den finska landslagsmannen Teemu Määttä fortsätter i klubben.
– Den här säsongen kommer bli mycket bättre än förra, säger mittfältaren.

I mitten av januari meddelade Sirius att de hade hamnat i en ekonomisk situation som tvingade dem till en rad åtgärder, bland annat att kraftigt sänka löner både för spelare och ledare på grund av lägre intäkter än väntat. Men tidigare i veckan kom beskedet: Klubben får behålla sin elitlicens.

Nu börjar klubben rusta inför kommande säsong:

I går, tisdag, kunde Bandypuls berätta att Markus Kumpuoja gjort klart med Sirius och i dag, onsdag, kommer klubben med sitt nästa värvningsdrag:

Den finska landslagsmannen Teemu Määttä blir kvar i klubben.

- Det är mycket glädjande att även Teemu väljer att fortsätta i Sirius. Teemu passar perfekt in i det Sirius vi nu bygger och att han fortsätter stärker vår tro på att vi har valt rätt väg för klubben, säger Sirius Bandys sportchef Kristofer Ekdahl i ett pressmeddelande.

Määttä stod, under föregående säsong, för 23 (15+8) poäng i Sirius.

- Den här säsongen kommer bli mycket bättre än förra. Ny energi, ny tränare och nya åsikter. Det blir spännande. Vi kommer att vara bättre och gå framåt både på och utanför isen, säger Teemu Määttä och fortsätter:

– Jag tror att vi kommer få lite mer spelarutveckling, mycket mer vilja och mer anfallsspel. Det är bra med en tränare som jobbar heltid och har fokus helt på laget och varje spelares utveckling.

Klart: Skyttekungen stannar i Sirius: "Kommer bli ett helt annat Sirius i år"

Sirius i allvarligt ekonomiskt läge – tvingas sänka löner: "Inget roligt beslut"

Sirius beviljas elitlicens: "Vi har klarat detta tillsammans"