Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs på väg att fälla storfavoriten – nollade Villa på Sävstaås

Bollnäs klev ut på Sävstaås som en flock hungriga vargar.
Villa Lidköping var paralyserat.
Efter 3–0-segern på hemmais är Bollnäs nu bara en seger från SM-final.

Bollnäs tog den första matchen på bortaplan. Och efter 3–0-segern hemma på Sävstaås på lördagskvällen har hälsingelaget nu ett gyllene läge att ta skicka ut storfavoriten Villa ur slutspelet – och ta sig hela vägen fram till SM-final.

Bollnäs klev ut som det långt mer hungriga laget och rivstarten som man fick till satte uppenbarligen griller i huvudet på Villa. Christian Mickelsson stod för 1–0 redan efter drygt fem minuter och bara minuten senare var det dags för Per Hellmyrs show. Med ett makalöst elegant och vackert solomål såg han till att Bollnäs gick fram till 2–0.

Villa tog en tidig timeout, men det hjälpte föga. I paus ledde Bollnäs fullständigt rättvist med 3–0 efter ytterligare ett mål av Villa Aaltonen. Samtidigt som Villa inte hade ett avslut på mål.

Andra halvlek blev mållös och Bollnäs fortsatte att imponera och agera tryggt och stabilt. Semifinal 3 spelas i Lidköping på tisdag kväll. Bollnäs har 2–0 i matcher och har fått seriesegraren i rejäl gungning.

Mer om matchen kommer under kvällen!