Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs påskpresent – förlänger med fem spelare: "Vill fortsätta min satsning här"

Här kommer ett tidigt påskägg till alla Bollnäs-supportrar:
Klubben har förlängt med fem spelare.
– Dessa spelare är spelare som vill lägga in energi och utvecklas i Bollnäs, säger klubbchefen.

Bollnäs GIF har lyckats ro fem kontraktsförlängningar i land. Det rör sig om Jens Lindgren, som fullföljer sitt optionsår, Oskar Westh, Filip Flodstam och Anton Dahlberg som skrivit under ett tvåårskontrakt.

-Jag skrev på kontraktet för att jag vill fortsätta att vara en startspelare i Bollnäs och fortsätta att utvecklas och våga vara bra. Det var ju första året i a-laget för mig förra året så det finns mycket att utveckla, säger Anton Dahlberg till Giffarnas hemsida.

Utöver fyra ovanstående kontraktsförlängningar blir Jesper Larsson kvar ytterligare tre år i klubben.

-Jag vill fortsätta satsningen här hemma i Giffarna. Jag vet var jag vill stå en dag så det är bara att driva sig framåt varje dag för att lyckas att nå dit. Så det är bara att fortsätta göra jobbet. Det är det som det kommer att handla om för egen del, säger Larsson.

– Dessa spelare är spelare som vill lägga in energi och utvecklas i Bollnäs. Edvin Nilsson har som bekant skrivit på för Ljusdal inför kommande säsong. Han kommer att kunna utvecklas bra där och vi önskar honom lycka till i Ljusdal och hoppas att han kommer tillbaka och representerar Bollnäs i framtiden, säger klubbchefen Robban Lindgren till klubbens hemsida.

Diskutera det senaste med oss i silly season-chatten – 11.00 varje fredag

Stor sammanställning – så är kontraktsläget hos samtliga elitserieklubbar

► Bandypuls hårdbevakar silly season i ny tv-satsning: "Brukar explodera direkt efter SM-finalen"