Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bollnäs vann kvartsfinal 3 mot Hammarby – Nilsson matchhjälte igen

Bollnäs har 2–1 mot Hammarby i kvartsfinalserien.
Det står klart efter 3–2-segern på Sävstaås på måndagen.
Patrik Nilsson, som sänkte Hammarby på Zinken i lördags, blev tvåmålsskytt i hemmalaget.

Bollnäs har Hammarby i brygga i kvartsfinalserien. På måndagen vann laget med 3–2 på Sävstaås, vilket innebär att Bollnäs har 2–1 i matcher i bäst av fem.

Hemmalaget fick en drömstart genom Christian Mickelsson som efter fem minuter förvaltade matchens första hörna. Patrik Nilsson utökade Bollnäs ledning till 2–0 innan Joakim Johansson reducerade till 1–2 på Hammarbys första hörna.

Hemmalaget fick sedan en drömstart på andra halvleken när Patrik Nilsson fick kanonträff på frislag. Hammarbymålvakten Patrik Hedberg såg ut att vara skymd när bollen hittade in i nättaket.

Med 20 minuter kvar av matchen skapade Hammarby nerv när Kalle Spjuth reducerade till 2–3 efter Per Einarssons förarbete. Närmare än så kom dock inte Hammarby i en tuff och tajt match på Sävstaås.

Kvartsfinal 4 spelas på Zinkensdamm på torsdag.

MATCHFAKTA – KVARTSFINAL 3

Bollnäs–Hammarby 3–2 (2–1)

Målen: 1–0 (6) Christian Mickelsson, hörna, 2–0 (18) Patrik Nilsson, 2–1 (21) Joakim Johansson, hörna, 3–1 (51) Patrik Nilsson, frislag, 3–2 (72) Kalle Spjuth.

Hörnor: 4–6

Utvisningar: Bollnäs, 1x10. Hammarby, 1x10.

Domare: Daniel Labe.

Publik: 1 815.