Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borvall och Berglund förlänger med Vänersborg: "Är både stolt och glad"

Positiva besked för IFK Vänersborg inför slutspelet:
David Borvall och Olle Berglund har förlängt med två år.
– Det känns otroligt bra och inspirerande på många sätt, säger målvakten.

Annons

I kväll spelas sista omgången i elitserien för den här säsongen. För tabellsexan Vänersborg handlar det om hemmamatch mot tvåan Edsbyn och att få en bra känsla med sig in i slutspelet som startar nästa vecka.

På fredagsförmiddagen släppte Vänersborg två positiva besked för framtiden. Förstemålvakten David Borvall och talangen Olle Berglund har förlängt sina kontrakt och blir kvar i klubben över säsongen 2018/2019.

– Att skriva två raka år känns otroligt bra och inspirerande på många sätt. Jag trivs bra i klubben och har haft god dialog med sportchef Tommy Hjert där vi enats om bra saker för framtiden, säger David Borvall till Vänersborgs hemsida.

– Jag är både stolt och glad över att få fortsätta representera IFK Vänersborg framöver, fortsätter han.

20-årige Olle Berglund fick begränsat med speltid i början av säsongen, men har spelat mer efter nyår.

– Jag är oerhört glad över att skriva på för en fortsättning i Vänersborg och jag tror fullt ut på klubbens ambitioner, säger han till klubbens hemsida.

Olle Berglunds moderklubb är Karlstad Bandy. Allroundspelaren, som är mittfältare i grunden, värvades till Vänersborg från Sandviken inför i fjol. Den här säsongen har han också varit utlånad till Blåsut i södra allsvenskan.

David Borvall är fostrad i Bollnäs och har spelat i Gais, Kungälv, Lidköpings AIK och Villa sedan han lämnade moderklubben 2010. 27-åringen värvades till Vänersborg inför förra säsongen.