Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Borvall och Berglund förlänger med Vänersborg: "Är både stolt och glad"

Positiva besked för IFK Vänersborg inför slutspelet:
David Borvall och Olle Berglund har förlängt med två år.
– Det känns otroligt bra och inspirerande på många sätt, säger målvakten.

Annons

I kväll spelas sista omgången i elitserien för den här säsongen. För tabellsexan Vänersborg handlar det om hemmamatch mot tvåan Edsbyn och att få en bra känsla med sig in i slutspelet som startar nästa vecka.

På fredagsförmiddagen släppte Vänersborg två positiva besked för framtiden. Förstemålvakten David Borvall och talangen Olle Berglund har förlängt sina kontrakt och blir kvar i klubben över säsongen 2018/2019.

– Att skriva två raka år känns otroligt bra och inspirerande på många sätt. Jag trivs bra i klubben och har haft god dialog med sportchef Tommy Hjert där vi enats om bra saker för framtiden, säger David Borvall till Vänersborgs hemsida.

– Jag är både stolt och glad över att få fortsätta representera IFK Vänersborg framöver, fortsätter han.

20-årige Olle Berglund fick begränsat med speltid i början av säsongen, men har spelat mer efter nyår.

– Jag är oerhört glad över att skriva på för en fortsättning i Vänersborg och jag tror fullt ut på klubbens ambitioner, säger han till klubbens hemsida.

Olle Berglunds moderklubb är Karlstad Bandy. Allroundspelaren, som är mittfältare i grunden, värvades till Vänersborg från Sandviken inför i fjol. Den här säsongen har han också varit utlånad till Blåsut i södra allsvenskan.

David Borvall är fostrad i Bollnäs och har spelat i Gais, Kungälv, Lidköpings AIK och Villa sedan han lämnade moderklubben 2010. 27-åringen värvades till Vänersborg inför förra säsongen.