Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brobergs backrese förblir moderklubben trogen: "Drömmer förstås om att ta SM-guld"

Robin Redin fortsätter att vara moderklubben trogen.
Den 28-årige försvararen har skrivit på ett nytt kontrakt med Broberg.
– Det är jättebra saker på gång i Söderhamn, säger han.

Samtidigt som hälsingerivalerna från inlandet laddar för en stekhet derbyfinal på Tele2 Arena så fortsätter Broberg att se över sitt lagbygge inför nästa säsong.

Nästa pusselbit att falla på plats för Söderhamnslaget är försvararen Robin Redin, som har skrivit på ett nytt ettårskonkrakt.

– Vi har en bra grund att bygga vidare på med Grönberg (Ola, huvudtränare) som kom in i fjol med klara besked och mycket energi. Han fick de flesta i laget att höja sig ett snäpp, och att han är med oss i två år till känns stabilt och tryggt att bygga vidare på, säger Robin Redin till klubbens hemsida.

Bollnäs och Edsbyn tog sig alltså hela vägen till SM-final i år och i framtiden hoppas Robin Redin kunna göra samma resa med sitt Broberg.

– Sen drömmer jag förstås om att ta ett SM-guld med Broberg, det jag har är ett från junior-SM och det skulle passa bra med minst ett guld på seniornivå också. Och det är inte omöjligt som det ser ut nu, säger Redin.

På måndagen skrev dessutom mittfältaren Fritiof Hagberg på ett nytt tvåårskontrakt med Broberg.

– Det var ett enkelt beslut, föreningen vill att jag ska fortsätta och jag vill vara kvar. Så det känns bra med tanke på hallen och också att föreningen mår bra ekonomiskt, säger Hagberg till Brobergs hemsida.