Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brobergs besked – förlänger med två spelare: "Oerhört glädjande"

Nu är det klart att Robin Redin och Jonas Engström fortsätter sina karriärer i Broberg.
De två spelarna har nämligen förlängt sina kontrakt med två år.

Ett revanschsuget Broberg börjar förbereda sig inför kommande säsong i Elitseren. Nu meddelar klubben att Robin Redin och Jonas Engström har förlängt sina kontrakt med två år.

– Vi har ett jättebra lag, men man funderar alltid när kontrakt går ut på hur man kan utvecklas bäst. Jag har kommit fram till att med laget vi har och i Helsingehus Arena – som det förhoppningsvis är is i tidigt i höst – så är det hemma med Broberg jag kommer fortsätta utvecklas. Det är spännande att se hur långt vi kan gå eftersom vi underpresterade i höst. Jag vet att vi kan få ut mycket mer av vårt lag och vill så klart vara med och slåss om högre placering till kommande säsong. Jag ser verkligen fram emot att kunna träna på fullstor plan i Helsingehus Arena hela hösten – det kommer bli superbra, säger Engström till klubbens hemsida.

Spelaransvarige Jens Alftin är nöjd över de två underskrifterna och menar att klubben jobbar vidare på de sista pusselbitarna.

– En hel och frisk Redin betyder mycket för vårt försvar då han är stor, tuff och rejäl. Tyvärr fick han en del av sin förra säsong förstörd med skador och sjukdomar men han är med på banan igen. Att Engström väljer en fortsättning är jättebra för oss. Engström är duktig på att leverera och vi vet att han alltid strävar efter att utvecklas och brinner för att spela bandy, säger Alftin och fortsätter:

– Det är oerhört glädjande att både Redin och Engström väljer att förlänga sina kontrakt med Broberg. Detta innebär att vi har Söderberg, Forslund och Engström klara på anfallssidan och vi jobbar vidare med de sista pusselbitarna för truppen 18/19.