Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Djupdykningen – nu tar Bandypuls dig närmre lagen än någonsin: "Läsarna ska få ännu mer"

 
Plus Premium – Bandypuls nya storsatsning
Visa alla artiklar

Nu kommer du ännu närmre klubbarna i elitserien.
En nyhet på Bandypuls är att vi kommer ha extra fokus på sju av lagen den här säsongen.

När säsongen drar igång i höst kommer du som läsare på Bandypuls komma ännu närmare Bollnäs, Broberg, Edsbyn, Västerås, Sandviken, Vänersborg och Villa.

Under säsongen 2019/20 kommer de lagen nämligen att vara extra mycket i fokus.

Något som kommer märkas genom mer närvaro, även mellan matcherna.

– Och vi kommer leverera mer initierad och djuplodande journalistik under säsongen, säger Jonna Igeland, redaktör på Bandypuls.

På några av bandyorterna i elitserien har Mittmedia sedan tidigare haft lokala tidningsredaktioner som följt lagen nära. Men Bandypuls har vuxit till att bli en nationell sajt och därför är steget att vidga bevakningen naturligt.

Framför allt kommer Vänersborg- och Villaanhängarna att märka skillnad.

– Vi vet att vi redan har mycket läsarintresse kring Vänersborg och Villa, och det ska bli kul att ge dem ännu närmre bevakning än tidigare. Detsamma gäller ju också de andra priolagen, och vi hoppas kunna uppfylla ännu mer av läsarnas intresse.

Trots att det blir mer fokus på några av lagen kommer bevakningen av de andra givetvis fortsätta.

– Det fixar vi. Vi skriver ju om det som är hetast och jag tycker vi är den absolut bästa nyhetsförmedlaren när det kommer till bandy, med väldigt insatta reportrar. Det gör att vi kan ha en väldigt hög nivå på vår bevakning, säger Igeland.

Leo Hägglund är en av de reportrarna. Han kommer framför allt att följa Edsbyn och Bollnäs på nära håll – vilket han gjort sedan 2004.

– Vi känner varandra bra. Det ska bli kul att komma ännu närmare, om det ens går, och hitta nya stenar att lyfta på. I Hälsingland märker man att det finns ett enormt sug att läsa om bandy – då lär vi ju vara där. Ambitionen är att vi ska ge något bra att läsa varje dag, säger han.

En annan är Emelie Nyström i Västerås, som bevakat VSK till och från sedan 2012.

– Det har varit en lång väntan men nu börjar den roligaste delen på året när det kommer till jobb. VSK är en väldigt enkel klubb att bevaka eftersom de är så öppna. Det ska bli kul att förmedla vidare, säger hon.