Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter axelskadan – stortalangen på väg tillbaka

Först tog man sin andra raka seger. Sen kom nästa positiva besked för Vänersborg. Talangen Robin Öhrlund har repat sig från axelskadan han ådrog sig i onsdags och kan vara tillgänglig för spel i veckan, skriver Ttela.

Det var i den första halvleken i tisdagens förlustmatch mot Bollnäs som IFK:s stora framtidshopp fick en smäll på axeln och tvingades avbryta.

Men rehabiliteringen har gått åt rätt håll för Örebroadepten. Efter en helg hemma hos familjen och söndagens bortaseger mot Sirius berättar han att kommer delta under morgondagens träning.

– På röntgen hittade de inget som var trasigt, säger han till Ttela.

Men det hade kunnat vara mer allvarligt.

– Jag hade tur i oturen, det kunde ha blivit betydligt allvarligare, nu blev det i stället som en stukning av axelleden.

Nästa match spelar Vänersborg på fredag och Öhrlund hoppas kunna vara tillbaka i spel innan dess.

– Det är det jag siktar på, läkaren som undersökt mig tror att det är möjligt, och så är det upp till mig själv också, hur jag känner mig.