Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter ryssäventyret – Fagerström klar för Hammarby: "Vi har haft kontakt i flera år"

Christoffer Fagerström har bestämt sig.
Efter ett år som proffs i ryska Neftyanik är den offensiva kraftspelaren klar för Hammarby.
Det avslöjar journalisten Robert Tennisberg på sin Facebooksida.

Villa, Vetlanda, Bollnäs, Vänersborg, Hammarby – Christoffer Fagerström har ryktats till i stort sett alla toppklubbar i elitserien under våren.

Nu har den offensive mittfältaren bestämt sig för var han spelar bandy nästa säsong.

Enligt journalisten Robert Tennisberg, som också avslöjade att Stefan Karlsson var ny sportchef och assisterande tränare i Hammarby, har Christoffer Fagerström skrivit på ett tvåårskontrakt med Hammarby.

– Svinkul att äntligen få komma hit. Jag har haft kontakt med Hammarby under flera års tid och nu kändes det som rätt läge för en ny utmaning, säger 24-åringen i ett inlägg på Robert Tennisbergs Facebooksida.

Så sent som i april fick Hammarby besked om beviljad elitlicens trots stora ekonomiska problem under de senaste åren. Att klubben nu gör en prestigevärvning som Christoffer Fagerström kan resa frågetecken. Enligt Robert Tennisberg handlar det om "öronmärkta bidrag för den här typen av spetsvärvning", och klubbchefen Stefan Friberg Svensson klargör att klubben inte riskerar sin ekonomi i och med värvningen av Christoffer Fagerström.

Tidigare under våren har Hammarby även värvat Ilja Grachev från Bajkal Energy. Förra veckan blev det också klart att mittfältsmotorn Jesper Jonsson stannar i klubben trots nära kontakt med Villa Lidköping.

Bandypuls söker Christoffer Fagerström och Hammarbys sportchef Stefan Karlsson.