Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter stora hyllningen till Hammarby – försvararen förlänger: "Tagit jättekliv"

På tisdagen meddelade Hammarby att de gjort klart med ytterligare en spelare till kommande säsong.
Försvararen Felix Nyman, som spenderat tre år i klubben, skriver på för ytterligare ett år.
– Han har verkligen tagit jättekliv och var nog vår bästa och jämnaste spelare förra säsongen, säger sportchefen Stefan Karlsson till klubbens hemsida.

Så sent som i måndags berättade Felix Nyman för Bandypuls att han absolut ville fortsätta spela med Hammarby, och att det var det lag han framför allt diskuterade med.

För Plus-kunder: Kontraktslösa försvararens kärleksförklaring till Hammarby: "Helt överlägset inom bandyvärlden"

Och utan kontrakt behövde han inte stå särskilt länge. Redan på tisdagen meddelade klubben via sin hemsida att de förlängt med försvararen.

– Det känns givetvis jättebra, även om det fanns andra intressenter så vill jag inte spela någon annanstans än i Hammarby, säger Nyman till klubbens hemsida.

Kontraktet med Felix Nyman sträcker sig över ett år, och sportchefen Stefan Karlsson var nöjd med förlängningen.

– Han har verkligen tagit jättekliv och var nog vår bästa och jämnaste spelare förra säsongen, jag är jätteglad att ha en sådan karaktär i laget, säger Karlsson till klubbens hemsida.