Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter tuffa tacklingen – Tommi Määttä avstängd från kvällens kvartsfinal

Edsbyns Tommi Määttä stängs av i två matcher efter att han delat ut en våldsam tackling under söndagens kvartfinal mot Broberg.

Annons

TV: Se Tommi Määttäs våldsamma tackling mot Jesper Öhrlund. Klipp från Bandyplay.

Det var i den 73:e matchminuten i söndagens kvartsfinal på Hällåsen, som Tommi Määttä körde över Brobergs Jesper Öhrlund på egen planhalva.

Nu har bandyförbundets disciplinnämnd stängt av Edsbybacken i de två kommande kvartsfinalerna mot Broberg. Matcherna spelas på tisdag, respektive torsdag

Det står 1-1 i matcher efter att Broberg vunnit den senaste med 5-4. Det innebär att Tommi Määttä kan ha spelat klart för säsongen. Det, om Broberg skulle lyckas vinna två raka, då kvartsfinalserien avgörs i bäst av fem.

Om Broberg inte vinner de två kommande matcherna, är Määttä tillbaka antingen till den femte och avgörande kvartsfinalen, eller till en eventuell semifinal.