Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter tuffa tacklingen – Tommi Määttä avstängd från kvällens kvartsfinal

Edsbyns Tommi Määttä stängs av i två matcher efter att han delat ut en våldsam tackling under söndagens kvartfinal mot Broberg.

TV: Se Tommi Määttäs våldsamma tackling mot Jesper Öhrlund. Klipp från Bandyplay.

Det var i den 73:e matchminuten i söndagens kvartsfinal på Hällåsen, som Tommi Määttä körde över Brobergs Jesper Öhrlund på egen planhalva.

Nu har bandyförbundets disciplinnämnd stängt av Edsbybacken i de två kommande kvartsfinalerna mot Broberg. Matcherna spelas på tisdag, respektive torsdag

Det står 1-1 i matcher efter att Broberg vunnit den senaste med 5-4. Det innebär att Tommi Määttä kan ha spelat klart för säsongen. Det, om Broberg skulle lyckas vinna två raka, då kvartsfinalserien avgörs i bäst av fem.

Om Broberg inte vinner de två kommande matcherna, är Määttä tillbaka antingen till den femte och avgörande kvartsfinalen, eller till en eventuell semifinal.