Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter tunga derbyförlusten – här är Blocketannonsen som driver med Bollnäs

Bollnäs förlorade det prestigefyllda annandagsderbyt mot Edsbyn med uddamålet.
Dagen efter fortsatte derbykänslorna att svalla, då en okänd person drev med Bollnäs i en plojannons på Blocket.

Inför annandagen så toppade Bollnäs elitserien – och laget klev in till derbyt mot Edsbyn som favorit. Men det slutade med en tung förlust för hemmasupportrarna på Sävstaås, då Edsbyn vann med 3–2.

För Pluskunder: Edling berättar om konstmålet i derbyt

Att annandagsderbyt väcker känslor kom det ytterligare ett bevis på under tisdagseftermiddagen. Då lade någon upp en annons på Blocket, som driver med att Bollnäs förlorade matchen och tappade serieledningen.

I annonsen säljs en "Bollnästorsk". Enligt annonsören så säljs fisken på grund av att den inte motsvarar förväntningarna och att den inte trivs i den övre regionen av akvariet. Samtidigt varnas köparen för att placera fisken i samma akvarium som "den rödblåa kardinaltetran, då den får stryk av den".

För Pluskunder: Nilssons usla uppladdning: "Låg magsjuk på julafton"

Vem som står bakom annonsen är oklart och om det handlar om en rejält besviken Bollnässupporter eller ett skadeglatt Edsbynfan låter vi vara osagt. Oavsett vilket så är säljarens namn en fortsatt lek med ord – Bollnästorsken säljs nämligen av "Inge Guld". En given anspelning på Bollnäs höga målsättning den här säsongen.

Fotnot: Annonsen togs senare under tisdagseftermiddagen bort och går inte längre att hitta på Blocket.se.