Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eklind tonar ner snacket om comeback: "Jag är fortfarande kluven"

Gripen-tränaren Ari Holopainen hoppas att Tony Eklind ska göra comeback.
Men trots att anfallaren är tillbaka i träning är han osäker på viljan att satsa igen.
– Jag ger det en liten chans, säger Tony Eklind.

Tidigare på tisdagen skrev Bandypuls att Gripen Trollhättans nya tränare Ari Holopainen vill att Tony Eklind ansluter till truppen, trots att anfallaren – som gjorde flest mål i Gripen förra säsongen – lade ner elitsatsningen i våras.

Nu berättar Tony Eklind själv om tankarna på en eventuell comeback. Även om 29-åringen har gjort några träningar med Gripen den senaste tiden är han i dagsläget ganska långt ifrån en nysatsning.

– De har ringt och stämt av läget under sommaren och velat att jag ska komma och träna, men jag har inte känt att jag velat göra det. Nu har jag fått testa träna några gånger och känt lite på det, men det är inget mer med det egentligen, säger Tony Eklind.

– Det är kul att få förtroendet att vara med i gänget, sedan får vi se om jag vill göra en satsning. Just nu känner jag att jag inte riktigt vet, men jag känner på det i alla fall och ger det en liten chans. Det är där vi är och jag är fortfarande kluven i om jag vill lägga ner tiden. Men det är kul när man väl är på isen.

När du lade av i våras var det för att du inte hade suget för bandy. Har det kommit tillbaka?

– Lite grann sådär. Jag känner inte jättesuget ännu, men lite sugen blir man ju. Det är svårt att inte säga det när man hållit på med bandy hela livet. Det är kul att få vara med och träna och känna lite på det, så får vi se vad som händer de närmaste veckorna.

Ny tränare i Ari Holopainen. Kan det påverka ditt beslut?

– Han är en duktig tränare som kommunicerar bra. Han verkar vara en bra och social person.

LÄS ÄVEN: Holopainen ny tränare i Gripen

Så hur ser utsikterna ut för att Tony Eklind spelar i elitserien i vinter?

– Just nu ser det inte så ljust ut att jag gör comeback. Jag är fortfarande väldigt osäker.

Har du fått någon tidsfrist för när du ska ha bestämt dig?

– Nej, det har vi inte diskuterat.

Om det inte blir elitserien – kan det bli att du spelar på lägre nivå?

– Jag vet inte. Jag har inte bestämt något än, eller om jag ska testa att inte spela alls på ett år för att se hur det känns. Vi går och väntar på vårt andra barn här i dagarna också, så vi får se hur det blir och hur det går. Det är mycket frågor som man inte vet, säger Tony Eklind.