Onsdag 20 februari
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hotade att döda Villatränaren – garvade efteråt: "Står där som barnungar"

Vänersborgs tränare Stefan Karlsson och Villas assisterande tränare Martin Arvidsson får böta 1 000 kronor efter bråket i Lidköping.
I domarrapporten står det att "Stefan bland annat sagt att han ska döda Martin".
–Jag har inga mer kommentarer än det jag redan sagt, säger Stefan Karlsson.

Annons

LÄS ÄVEN: Mayborn: "Nästa gång ställer jag mig vid hörnflaggan"

Efter den smått kaotiska avslutningen på cupmatchen mellan Villa Lidköping och Vänersborg har nu domarna kommit. Stefan Karlsson och Martin Arvidsson döms till 1 000 kronor i böter efter den hårda ordväxling i slutminuterna.

Vänersborgs tränare Stefan Karlsson har lagt händelserna i Lidköping bakom sig.

I händelseförloppet från domarrapporten står följande:

"I slutet av matchen uppstår en dispyt mellan tränare i de båda lagen. Ordväxlingen uppstår mellan Martin Arvidsson och Stefan Karlsson. Väldigt hårda ord utdelas tränarna emellanmen det är svårt att återge exakt vad som sagts. Stefan har bland annat sagt att han ska döda Martin och Martin har i sin tur replikerat på ett väldigt kraftfullt sätt. Domaren kallar på ordningsvakter för att avvisa de båda tränarna till omklädningsrummet och de lämnar utan protester".

LÄS ÄVEN: Domarens svar efter "kaoset" i Lidköping

Har du och Martin Arvidsson pratat efter det inträffade?

– Det tog två sekunder efter att det hänt så stod vi och garvade åt varandra och det som hände, det blev jäkligt uppjagat på slutet och vi tycker båda att det mest var löjligt av oss båda. Stå där som två barnungar och skrika.

Tillbergas klubbchef Tobias Johnson fick 15 000 kronor i böter för att ha kallat en domare pajas och stins. Kommer du billigt undan tycker du?

– Det har jag inga kommentarer till, och jag vet inte vilken situation det var. Men det här var mellan oss och inget som berör domarna. Det här är något som får stå mellan oss.

LÄS ÄVEN: Dramatiskt slut i Lidköping