Onsdag 20 februari
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lagkaptenen förlänger med Gripen: "Därför vill jag gärna fortsätta här"

En enda kontrakterad spelare har blivit 14 seniorer på bara några veckor. Nu har lagkaptenen Linus Rönnqvist skrivit under ett nytt ettårsavtal med option att förlänga ytterligare en säsong.

Annons

För så sent som fyra veckor sedan var Adam Blomster den enda kontrakterade spelaren i Gripen Trollhättan.

Sedan blev Ari Holopainen, som lämnade numera degraderade IFK Kungälv, klar som tränare och i dag är truppläget helt annorlunda. Med lagkaptenen Linus Rönnqvists påskrift har klubben just nu ett lag med 14 seniorer och två juniorer.

– Jag tycker att Gripen är på rätt väg, därför vill jag gärna fortsätta här. Jag är verkligen sugen på att spela bandy minst ett år till, säger den 27-årige mittfältaren, som värvades från Villa Lidköping inför säsongen som gick, till TTELA.se.

Klubbchefen Thomas Reinholdsson säger till tidningen att han är nöjd över att ha förlängt med "en motor i laget". Han hoppas också att Gripen Trollhättans trupp ska bestå av 17 seniorer och fyra juniorer innan silly season-butiken stängs.

Förra veckan gjorde klubben klart med Mattias Timan från Surte och Adam Rudell från Kungälv. Sedan tidigare har Gripen Trollhättan värvat tillbaka Marcus Hillukkala och Erik Schön, även de från Kungälv som tvångsdegraderas till allsvenskan nästa säsong.

Gripen Trollhättans Linus Rönnqvist förlänger kontraktet.