Onsdag 20 februari
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norgren kvar i LBK: "Mer utrymme"

/

Jonas Pettersson var först.
Nu har LBK förlängt med en andra spelare – ytterhalven Christoffer Norgren.
– Det är klart att det inte var bra för laget att åka ur, men för min del är det en chans att få en större roll, säger 26-åringen från Edsbyn.

Annons

Christoffer Norgren spåddes som junior att bli en kommande storstjärna. Han jämfördes även med en viss annan spelare med nummer 4 på ryggen – Per Hellmyrs.

Men den spikraka vägen mot toppen tog aldrig Christoffer Norgren. Han värvades till Ljusdal, fortsatte sedan i norska Drammen – och kom förra säsongen tillbaka till Ljusdal igen.

– Jag har varit i Ljusdal i åtta år nu, säger han.

De senaste säsongerna i elitserien har han fått vänja sig vid bänken och läktaren.

– Jag fick väl vara med i många matcher, men fick väl inte supermycket speltid, säger han.

Nu satsar han dock vidare i klubben – i allsvenskan. I och med Ljusdals degradering väntas 26-åringen få ta ett större ansvar, en chans att äntligen blomma ut.

– Det är klart att det inte var bra för laget att åka ur, men för min del är det ju en chans att få en större roll, säger Christoffer Norgren, som ritat på ett kontrakt på ett plus ett år.

Vad tror du om laget LBK ställer på benen i allsvenskan?

– Just nu är det ju bara jag och Pettersson (Jonas) som är klara. Men jag tror vi får ihop ungefär samma lag, förutom att Kalle (Mårtensson) och "Fille" (Filip Skoglund) har lämnat. Vi kommer ha ett bra lag i allsvenskan, helt säkert.