Onsdag 20 februari
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Villas senaste nyförvärv – en återvändare från norr: "Det har varit lärorika år"

Det blev tre lärorika och utvecklande år på nordliga breddgrader. Men nu lämnar Christoffer Norin Kalix och flyttar söderut. –Att nu få återvända hemåt där jag har familj och vänner känns jättebra, säger Villa Lidköpings tredje nyförvärv.

Annons

Under de senaste tre säsongerna har Christoffer Norin varit en offensiv pjäs i Kalix. Men nu vänder han hem till Lidköping.

Kontraktet med guldjagande Villa är skrivet på 2+1 år.

– Jag är oerhört glad och tacksam för att få chansen att komma tillbaka till Villa, säger 25-åringen till klubbens hemsida.

Christoffer Norin lämnar Kalixoch återvänder till Villa Lidköping.

Christoffer Norin, med Lidköpings AIK som moderklubb men med tre säsonger i Villa bakom sig, menar att tiden i Norrbotten har utvecklat honom som bandyspelare.

– Det har varit lärorika år och jag har utvecklats på många plan. Att nu få återvända hemåt där jag har familj och vänner känns jättebra. Nu får jag Sparbanken Lidköping Arena som hemmaplan igen och att spela ihop med gamla kompisar i Villadressen är riktigt stort.

Villa Lidköpings klubbchef Jonas "Sparris" Johansson kommenterar värvningen på klubbens hemsida.

– Han har utvecklats på bästa sätt och blir med sin skridskoåkning och genombrottsstyrka en stor tillgång, säger Johansson.