Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eriksson stannar i Villa

Spekulationer har funnits om en återkomst i Hammarby.
Nu är det klart att mittfältaren Jesper Eriksson stannar i Villa Lidköping.
– Det känns skönt att allt nu är klart, säger han till klubbens hemsida.

Jesper Eriksson var en av Villa Lidköpings bästa spelare den gångna säsongen. Hans positionsbyte från ytterhalv till mittfältare blev ett succédrag och 31-åringen noterades för sex mål och 27 assist på 25 matcher i grundserien.

Efter en tids spekulationer om Jesper Erikssons framtid är han nu klar för en fortsättning i Villa Lidköping. Det nya kontraktet sträcker sig över två raka år med option på ytterligare en säsong.

Men mittfältarens beslut att stanna i Lidköping var inte helt enkelt. Efter tre år i Villa var Hammarby, där Jesper Eriksson spelade i tio säsonger innan flytten söderut, ett intressant alternativ.

– Jag har trivts med bandyn och jobbet med tennisen från första stund i Lidköping. Efter tio år i Stockholm har det dock periodvis funnits lite längtan tillbaka och Hammarby var ett alternativ, säger Jesper Eriksson, som till slut valde en fortsättning i Villa.

– Det känns skönt att allt nu är klart. Viktigt också att det blev ett långt kontrakt. Nu vet jag vad som gäller flera år framåt.

I och med Jesper Erikssons kontraktsförlängning skriver klubben på sin hemsida att truppen närmar sig "den slutliga formen".

Därmed kan ryktena om ryska storstjärnorna Sergej Lomanov och Maxim Ishkeldin troligtvis avskrivas. Eller?

– Vi stänger inga dörrar för om det "skulle ramla ner guldkorn från himlen", säger klubbchefen Jonas "Sparris" Johanson till vlbk.se.