Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fansen drömmer om Berlin – SAIK presenterar nyförvärv i eftermiddag

Ska silly seasons kanske längsta följetong få sitt slut i eftermiddag?
Ja, många SAIK-supportrar hoppas säkerligen på att det är Daniel Berlin som ska presenteras när Sandviken nu kallar till presskonferens.

Klockan 15 i eftermiddag presenterar SAIK ett nyförvärv och många fans ställer sitt hopp till att det handlar om Daniel Berlin, vars kontrakt med Bollnäs är på utgående. Sandviken har som bekant tappat Alan Dzhusoev till Ryssland och klubbchefen Pär Söderlund har inte gjort någon hemlighet av att han ser Daniel Berlin som den givna ersättaren på mittfältet.

>>> Senare i eftermiddag: Bandypuls livesänder presskonferensen, med start klockan 14.59!

Berlin väljer mellan SAIK och en fortsättning i Bollnäs och för en månad sedan sade han att det skulle komma ett beslut inom kort . Sedan dess har stjärnan inte gått att nå för en kommentar.

För Plus-kunder: Lista – hetaste spelarna som är kvar på sillymarknaden

Ett annat namn som nämns i diskussionerna är Christoffer Fagerström, som med stor sannolikhet siktar på att återvända till svensk bandy efter proffsåret med ryska Neftyanik. Enligt rykten i väst-Sverige ska Fagerström däremot vara närmare en övergång till Villa Lidköping. Bandypuls har vid upprepade tillfällen sökt Fagerström för en kommentar om hans framtid, men utan framgång.

SAIK har även visat starkt intresse för Ljusdals Jonas Pettersson. Den allsvenska skyttekungen har dock ett år kvar på kontraktet och enligt säkra källor är det inte Petterson som ska presenteras av Sandviken i eftermiddag.

Ljusdal har dessutom tydligt signalerat att man inte vill släppa sin anfallare. Så sent som i förra veckan kommenterade klubbchefen Ola Bengtsson en eventuell affär så här:

– Jag har pratat med SAIK och jag har talat om hur vi ser på saken. Som det ser ut i dagsläget har vi inte lyckats med de forwardsvärvningar som vi hade hoppats på. Så vi kommer att behöva Petterssons tjänster även nästa säsong.