Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Finske legendaren återvänder till Vänersborg för uppvisningsmatch: "Ska bli fantastiskt kul"

I samband med IFK Vänersborgs ispremiär så spelar A-laget en uppvisningsmatch mot gamla klubbprofiler.
På spelarlistan finns namn som Mats Fröberg, Markus Bergwall och Sami Laakkonen.
– Jag ser fram emot detta, säger finländaren till klubbens hemsida.

Det är den 12 augusti senare i år som IFK Vänersborg kliver på isen första gången för säsongen. Då spelar A-laget en uppvisningsmatch mot ett legendariskt Vänersborgslag.

– Det skall bli fantastiskt kul att komma till Vänersborg och få spela denna matchen, träffa alla mina kompisar och alla supportrar som betytt så mycket för mig, säger Sami Laakkonen till klubbens hemsida.

Sami Laakkonen fortsätter:

–Jag hade en jättefin tid i Vänersborg. Trivdes ypperligt med min familj, och hade inte jag fått ett sådant erbjudande från Ryssland så hade jag med all säkerhet stannat betydligt längre än de två säsongerna. Jag ser fram mot detta. Ett mycket trevligt initiativ från föreningens sida, säger han.

Sami Laakkonen, VM-guldmedaljör och ett av finsk bandys största namn, har hunnit bli 43 år och var poängbäst i den finska bandyligan den senaste säsongen.

Matchen spelas i Arena Vänersborg den 12 augusti klockan 15.00.