Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Fläkten" arbetar vidare – ytterligare två spelare förlänger: "Jag älskar ju Västanfors"

Västanfors truppbygge faller på plats, en bit i taget.
Eller två bitar, som skedde i fredags, när klubben meddelade att man förlängt kontrakten med både Erik Jakobsson och Robin Rebermark.

Annons

Sent i förra veckan gjorde Västanfors klart med två spelare över kommande säsong.

LÄS MER: Västanfors lagbygge fortsätter – förlänger med två spelare: "Pratar med alla i laget"

I mer eller mindre samma veva dubblade fläkten upp, och har nu även förlängt kontraktet med Erik Jakobsson och Robin Rebermark (utnyttjar option i kontraktet) över kommande säsong.

"Det var aldrig aktuellt med någon annan klubb för mig. Jag älskar ju Västanfors", säger Jakobsson till klubbens webbplats.

Kommande säsong innebär spel i superallsvenskan för Västanfors. Fler och tuffare matcher står på schemat, och Jakobsson tror att han kan växa med uppgiften.

"För egen del var jag inte lika bra tränad som tidigare, så för min del var väl säsongen så där. Men nu ska jag ta tag i träningen ordentligt. Det blir kul med en ny serie, och att det blir lite nya lag som vi får möta. Och det bästa av allt är ju att det blir lite fler matcher, säger han till sajten.

Kontrakt i Västanfors över kommande säsong:

Spelare: Johan Andersson (spelande sportchef), Oliver Sundström, Robin Rebermark, Fredrik Andersson, Adam Johansson, Rasmus Lindqvist, Oskar Lindbom och Erik Jakobsson.

Tränare: Alexander Zinkevitch och Björn Forsberg (assisterande).