Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flodström tillbaka i Tillberga – återförenas med brorsan: "Föräldrarna slipper följa två lag"

Efter en utlåning värvades Jesper Flodström till Västanfors inför förra säsongen.
Nu återvänder mittfältaren/ytterhalven till Tillberga igen – mot alla odds.
– Jag trodde att jag var klar med Tillberga, säger Flodström till klubbens hemsida.

LÄS OCKSÅ: Här är Tillbergas nya tränare – och han förlänger sitt kontrakt: "Det lockar mig"

För två säsonger sedan valde Tillberga att låna ut mittfältaren Jesper Flodström till Västanfors i allsvenskan för att han skulle få mer speltid. Säsongen efter valde han sedan att permanent skrivas över till Västanfors i allsvenskan där han gjorde nio poäng (3+6).

När nu även Tillberga är allsvenskt har klubben värvat tillbaka Flodström.

– Jag trodde personligen att jag var klar med Tillberga. Men min sociala situation (ska bli pappa i höst) och att klubben börjat om med ny tränare utifrån lockade mig. Dessutom slipper föräldrarna följa två lag land och rike runt eftersom jag får lira med brorsan nu, säger Flodström till Tillbergas hemsida, och syftar på brodern Martin Flodström som nyligen förlängde med klubben.

Tillberga har tappat en rad viktiga spelare till VSK och har i övrigt än så länge inte presenterat så mycket kring den kommande säsongen.

– Har inga större förväntningar då det blev klart sent men laget ser riktigt intressant ut. Jag kommer som vanligt ge 100 procent för laget på och vid sidan av planen. Det känns inspirerande. Jag är inte så gammal men kommer ändå tillhöra de äldre så jag hoppas kunna bidra med inställning och erfarenhet, säger Jesper Flodström.

Klubbens ordförande Calle Juhlin är nöjd med värvningen.

– Känns riktigt bra att Jeppe är tillbaka. En lojal spelare med fantastisk inställning och som utvecklat sitt offensiva spel i Västanfors. Ett stort plus för oss, säger han.

LÄS OCKSÅ: Spelarkris i Västanfors – så tufft är läget: "Det går inte så jättebra att få ihop truppen"