Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Första derbyt på tio år när svenska mästaren går på is – Bandypuls sänder Villa–LAIK

Det är tio år sedan Lidköpings två herrlag senast möttes.
På fredag drabbar lagen samman igen och då är Bandypuls på plats och livesänder.
– Vi tror att det finns ett stort intresse att se när svenska mästaren spelar årets första match, säger Jonna Igeland, redaktör på Bandypuls.

I mars blev Villa Lidköping svenska mästare för första gången i klubbens historia. På fredag ska både mästarlaget och klubbens elitserielag på damsidan gå på is i Sparbanken Lidköping Arena i samband med årets officiella ispremiär.

Damlaget ska spela en internmatch, och herrlaget ska för första gången på tio år möta Lidköpings AIK.

– Trots att det inte finns speciellt mycket rivalitet mellan klubbarna är det roligt att de möts igen – det är ju trots allt ett riktigt derby där de till och med delar arena, säger Bandypuls redaktör Jonna Igeland.

– Dessutom tror jag att många med mig vill se hur Villa Lidköping ser ut så här några månader efter SM-guldet.

Bandypuls tv-sänder hela ispremiären med start 18.20. Damernas internmatch startar 18.30, innan herrmatchen inleds cirka 19.30.

För att se sändningen behöver du vara pluskund på Bandypuls, eller någon annan av Mittmedias sajter. Är du inte redan det kan du bli det här.