Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Första segern för Nora: "Skönt att tvåla dit dem"

Så äntligen kom den – Noras första seger i allsvenskan den här säsongen, 7– 3 hemma mot Västanfors.
– Det kändes bra redan från start, säger spelande tränaren Jesper Bryngelsson – som tryckte till fyra assist.

Det dröjde faktiskt bara fem minuter innan Thomas Ahlström spräckte målnollan i matchen. Men trots de stora segersiffrorna i slutändan så var det jämnt stora delar av den första halvleken.

– Det är så matcherna ser ut. Alla lag är med och ingen vill bjuda på så mycket. Men Västanfors fick jobba mycket och blev nog lite trötta.

Kanske var det tröttheten som satte in hos gästerna efter Västanfors andra kvittering fram till 2–2. För efter det kunde Nitro/Nora spela ut hela registret och vinna med 7–3.

– Det var skönt. Vi har haft lite småtuffa matcher innan den här matchen. Men visst var det skönt att tvåla dit dem och få två poäng. Det kändes bra redan från start, egentligen, säger Bryngelsson.

Och kronan på verket – fyra assist från dig?

– Jag spelar ju lite annorlunda nu för tiden. Så det är ju kul, men nu är jag mest glad för laget för det var en riktigt bra laginsats.

Målen, Nora: Sebastian Isaksson 2, Thomas Ahlström, Mattias Söderman, Viktor Erlandsson, Tomas Knutsson, Joel Rolandsson