Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatt förtroende för Johan Sixtensson i Villa Lidköping: "Gillar viljan att vara en toppklubb"

Villa Lidköping har förlängt med huvudtränaren Johan Sixtensson. Kontraktet sträcker sig över de kommande två säsongerna, meddelar klubben.
– Man är stolt att man fått fortsatt förtroende av spelare, ledare och föreningen, svårt att se en bättre arbetsplats i Sverige, säger han.

Sixtensson inledde arbetet som huvudtränare inför säsongen 14/15. Nu efter fyra säsonger står det alltså klart att man ger honom fortsatt förtroende i minst två säsonger till.

– Jag gillar verkligen kombinationen med att verkligen vilja vara en toppklubb med en kombination av egna produkter och värvade spelare som blivit etablerade i Elitserien, säger han till klubbens hemsida.

Villa Lidköping åkte ut i semifinalen mot Edsbyn. Sedan dess har frågorna varit många kring vem som skulle vara huvudtränare för laget inför kommande säsong.

Nu blev det klart.

– Egentligen så har det inte varit jättemycket att fundera på men man har vart i fyra år och som jag har sagt tidigare vill man veta att spelarna vill och känner att jag kan driva deras utveckling, både som individer och lag, säger Johan Sixtensson.

Klubbchefen Jonas Johansson väljer att hylla Sixtensson och poängtera att man har hittat varann och att det är viktigt att fortsätta samarbeta.

– Johan har ju varit med i fyra år och har, en final, en bronsmatch, två semifinaler, serieseger och en svenska cupenseger. Vi vet vad vi får av honom, säger han.

Läs också:

(+) Martin Karlssons livsuppgift – ta guld med Villa: "Att få hjälpa klubben man älskar är svårt att slå"